Followers

Tuesday, October 7, 2014

Tenang sudah..

Assalamualaikum..

Siang tadi mood saya agak ke laut..macm yang saya luahkan tula..
Tapi..tapi..tapi..petang ni saya dah positif...
Maksud sy..sy dah ok..
Macam mana kali ni cepat sangat sy ok ni?
Tips..ha..
kalau kita ada masalah kita perlu cari tukang dengar..em..kalo bleh tukang dgr 2 boleh bagi respon la pada masalah kita..dengar saja x jalan jugak..tp ade masalah2 yang kita sekadar nak share..x perlu nak respon..
Hanya kite je tau kehendak kita ye..
Alhamdulillah..bila saya luah saya rasa lega dan tenang..
Saya belajar kenal diri saya..saya perlukan teman yang sudi mendengar dan bagi idea pada saya..
Tak perlu macam kaunselor cukup sekadar mencuit2 hati yang serabut sudah cukup..
So..saya nak mulakan semula apa yang dah terbengkalai..
So positive..
Ok.. nak balik Besut & gomo2 same 2 budak bucuk saya tu..
Tq to MRS.NS..

No comments:

Post a Comment