Followers

Sunday, February 9, 2014

Pasar Minggu Kuala Besut

Selamat tengahari..

Hari ni saje nak review sikit saje pasal Pasar Minggu Kuala Besut.
Pasar ni berlangsung setiap Isnin dan Jumaat tapi lebih meriah pada hari Jumaat sebab cuti hujung minggu.
So..rakyat dari Kelantan turut turun memeriahkan lagi pasar ni.
Sebenarnya entri kali ni cuma nak cakap pasal barang bundle dulu.
Kat sini dah maacam centre of bundle item pon ada sebab memang satu kawasan ni memang penuh dengan barang-barang bundle saje. tak kira barang. Baju, seluar, kasut, toto dan macam-macam lagi.
Boleh pilih2 la mana nak sebab memang banyak.
Bahagian bundle ni berpusat di hujung pasar menghala ke Pasir Putih berdekatan dengan Pasarayaku.






Nak ambik gambar banyak2 segan sebab ramai orang..Hehe..
So..kalau datang sini hari Jumaat try la jalan-jalan di sin. Gerenti puas ati.HEhe..

No comments:

Post a Comment