Followers

Sunday, January 26, 2014

Sedih kot..

Bismillahirrahmanirrahim..
Alhamdulillah.. masih ada sedikit masa nak mengupdate entri hari ni.
Ceritanya adalah cerita semalam..
Baru-baru ni umi ada order baju budak (Bangladesh mali). Tapi dengan suplier lain. Konon-konon nak tambah la sumber lain. Nak dijadikan cerita selepas 2 minggu barang baru sampai sebab pakai pos biasa je(memang tau akan lambat pun).
Yang tak bestnye bila tengok apa yang sampai sedih jugakla. Memang cakap kat suplier tu pilihlah sendiri mana-mana tp cari la yang comey2. Sebab memang tak dapat nak pergi ambik sendiri kat KL.
So, percaya la pada di 100%. Dia peniaga dan saya pun peniaga. Mesti kita akan buat yang terbaik buat pelanggan.
Tapi....sedihnya yang sampai banyak yang sangat teruk. (Macam kain buruk pun boleh cakap)
Ni first time umi beli online yang sampainya cmni.. sangat2 hampa+frust+sedih sangat.Bukan sikit.
Nilah pengajaran pada umi. Jangan terlalu percayakan orang. Selalunya, proses jual beli online ok tak pernah x puas ati macam ni.
Takpela..nak buat macam mana...REDHA..(tapi sikit je la nak ngadu..)
Malas nak snap gambar..
Bye..

No comments:

Post a Comment